? 19. Halk Sağlığı Temel Konular Kursu (HASAT) duyurusu

Yayınlanma Tarihi: 25-04-2023

19. Halk Sağlığı Temel Konular Kursu (HASAT) 22 Mayıs – 2 Haziran 2023 tarihleri arasında online, 5 Haziran – 9 Haziran 2023 tarihleri arasında yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. Kurs ilk defa katılanlar için üç haftalık haliyle bir bütün olup sadece online ya da yüz yüze bölümü için ayrı kayıt alınmayacaktır.

Kurs, Halk Sağlığı Tıpta Uzmanlık Öğrencilerine yönelik düzenlenmektedir. Başvurular için ilgili mail adresine Eğitim aldığınız Anabilim dalı, Telefon, E-posta ve Kıdem yılı bilgilerinizi  göndermenizi bekliyoruz. Başvurular ve sorularınız için aşağıdaki e-posta adresinden bize ulaşabilirsiniz.

deuhalksagligiad@gmail.com

Kursun yüz yüze olan bölümü, Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Kampüsü, Dekanlık Binasında yürütülecektir. Binanın konumu için lütfen tıklayın.
Kursumuza katılacak kişilere ulaşım ve konaklama hizmeti verilemeyecek olup katılımcıların bireysel olarak organize etmeleri gerekmektedir.
Ayrıntılı kurs programı aşağıdaki gibidir.

Saygılarımızla.