VIII. Halk Sağlığı Temel Konular (HASAT 2010) Kursu

Yayınlanma Tarihi: 24-07-2020

HASAT 2010

1. Dr. Nur Mustafaoğlu. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı.
  2. Dr. Bahadır Dede. Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı.
  3. Dr. Zeynep Aslan.  Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı.
  4. Dr. Fatma Özdemir Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı.
  5. Dr. Esin Seçgin Sayhan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı.
  6. Hatice Gürgen İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı. YL.
  7. Dr. Murat Demirezen Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı.
  8. Saheste Gebedek Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı. YL
  9. Saadet Çolak Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı. YL
  10. Şükriye Kuzören Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı. YL
  11. Yeşim Keskin Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı. YL
  12. Hülya Köksal Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı. YL.