II. Egeli Halk Sağlıkçılar Toplantısı

Egeli Halk Sağlıkçılar Toplantısı-II Urla’da Gerçekleşti / 2019-02-22

22 Şubat 2019 tarihinde İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı AD’nın evsahipliğinde Öğretim Üyesi Dr. Zeynep Sofuoğlu’nun AB Projeleri konusundaki sunumuyla yılın ilk, eğitim döneminin 2.  toplantısı Urla Karantina Adası Sağlık Bakanlığı Eğitim tesislerinde gerçekleşti. HASUDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Pınar Okyay açılış konuşmasında emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti. Toplantının ilk sunumu “Horizon 2020 Projeleri Deneyim Paylaşımı” başlıklı sunumu ile İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Sofuoğlu tarafından gerçekleştirildi. İkinci sunum olan “Eski İzmir Hastaneleri” SBÜ İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Acil Ambulans Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Turhan Sofuoğlu tarafından gerçekleştirildi. Sunumların ardından Urla Tahaffuzhanesi Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü çalışanı Dr. Tümer Pala’nın rehberliğinde gezildi.